Despre noi

După mai bine de 16 ani experiență în domeniul cardiologiei intervenționale, s-a născut dorința de a introduce pe piața din România produse și echipamente medicale de o calitate ridicată. Astfel am înființat L&P Medical.

Misiunea noastră este să continuăm dezvoltarea cât mai amănunțită a portofoliului nostru de produse, venind cu dispozitive și echipamente medicale performante, care să răspundă la cât mai multe cereri ale specializărilor medicale din instituțiile sanitare din România.

Colaborăm numai cu companii consacrate, care dezvoltă inovația tehnologică în dispozitive din ce în ce mai performante în tehnologie. Printre cei mai cunoscuți sunt BETATEX GROUP, MICROPORT, BROSMED, LEPU MEDICAL, SCW MEDICATH, de la care avem un catalog complet de produse pregătite pentru a fi prezentate și distribuite în instituțiile sanitare de stat ș private. 

Pentru L&P Medical, prioritar este eficiența! Prin contribuția noastră reușim să aducem inovația și calitatea în locurile unde este mare nevoie de ele. Distribuim un portofoliu impresionant de produse, echipamente medicale, accesorii și consumabile la prețuri corecte și accesibile pentru un public diversificat de clienți din domeniul sanitar.

Partenerii L&P Medical

Încredere

Un parteneriat de succes și de lungă durată are la bază încredere reciprocă. L&P Medical distribuie materiale și echipamente certificate de la producători internaționali, având standarde înalte de calitate și performanță pentru a fi utilizate în instituțiile sanitare.

Experiență

Expertiza specialiștilor L&P Medical se întinde pe o activitate de peste 16 ani în domeniul cardiologiei intervenționale. Prin activitatea noastră, am reușit să depistăm nevoile esențiale și necesitățile instituțiilor sanitare, astfel reușim să venim cu soluții accesibile și eficiente.

Promptitudine

Suntem conștienți de necesitatea distribuirii produselor și dispozitivelor medicale într-un timp scurt pentru beneficiarii noștri. Astfel că, din momentul confirmării noilor comenzi, L&P Medical pregătește procesul de livrare pentru a ajunge cât de repede la beneficiari.

Dacă doriți un partener de încredere, care înțelege nevoile atât a doctorilor și asistenților, cât și al pacienților, L&P Medical este un răspuns sigur, rapid și calitativ.

Contactează-ne pentru mai multe informații despre un parteneriat de succes!